O UDRUZI
SLUŽBENI DOKUMENTI
NOVOSTI
EU PROJEKTI
CONNECT
DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO
TALENTIMA DO POSLA!
>
VIDEO
TALENTI SU MOJ TEMELJNI KAPITAL!
PDU PROJEKTI
TALENTIMA DO PRIHVATLJIVOG PONAŠANJA I SURADNJE
PDU PROGRAMI
VIRTOGRAD
PROFI ORIJENTIR
ODGOJ USMJEREN NA SNAGE DJETETA I ODRASLIH
PARTNERI
MEDIJI
PODRŽITE NAS
KONTAKT
Dinner
Filet Mignon 8oz.
bordelaise / chive / butter
18
T Bone 18oz.
fresh herb sherry butter / chives
60
Rib Eye 20oz.
argentinian raised prime black angus / salt / pepper / garlic / butter
65
Prime Rib 15oz. or 20 oz.
slow roasted / au jus / horseradish
55
Hokkaido A5 Wagyu
Chateau Uenae / farmed in below freezing temperatures
125
New York in the Spring
Go For the Food
To edit, click on the text to start adding your own words.
Go for the Sights
To edit, click on the text to start adding your own words.
Go for the Warmth
To edit, click on the text to start adding your own words.
O UDRUZI
SLUŽBENI DOKUMENTI
NOVOSTI
EU PROJEKTI
CONNECT
DRUŠTVENO PODUZETNIŠTVO
TALENTIMA DO POSLA!
>
VIDEO
TALENTI SU MOJ TEMELJNI KAPITAL!
PDU PROJEKTI
TALENTIMA DO PRIHVATLJIVOG PONAŠANJA I SURADNJE
PDU PROGRAMI
VIRTOGRAD
PROFI ORIJENTIR
ODGOJ USMJEREN NA SNAGE DJETETA I ODRASLIH
PARTNERI
MEDIJI
PODRŽITE NAS
KONTAKT